Sat 25 Jun Jongenskorenfestival passepartout - Oldenzaal diverse adressen - Oldenzaal (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 11:00 uur
Hofkerk, Plechelmusbasiliek en Muziekkoepel

Jongenskoren uit Den Haag, Utrecht, Sneek en Oldenzaal zingen tijdens het Jongenskorenfestival Boys, keep on singing! zaterdag 25 juni 2022 in Oldenzaal. De koren zullen in verschillende leeftijdsgroepen de hele dag optredens en concerten verzorgen in Cultureel Centrum De Hof, de Plechelmusbasiliek en de nieuwe Muziekkoepel.

Het ochtendprogramma is van 11.00 uur tot 12.30 uur in Cultureel Centrum de Hof en begint met een pitch over het belang dat juist jongens gaan zingen door sopraan Claudia Patacca. Daarna volgt een Warming Up met Marleen Everink en een Sing Along met Mariette Effing waarbij iedereen mag meezingen. Hierna volgen optredens van de jongste jongens van het Stadsjongenskoor Oldenzaal en het Utrechts Jongenskoor. Na de lunch zijn er van 14.30 uur tot 15.30 uur optredens van Stadsjongenskoor & Jongemannenkoor Oldenzaal, het Jongenskoor & Jongemannen Utrecht en het Martini Jongenskoor Sneek (mannenensemble).

Van 16.00-17.00 uur is er en groot concert in de Plechelmubasiliek waarbij naast de verschillende koren uit Oldenzaal, Sneek en Utrecht ook het Haags Matrozenkoor en Mannenensemble Esquire uit Oldenzaal een optreden verzorgen.

Vanaf 19.00 uur is er een Afterglow bij de nieuwe Muziekkoepel in Zuid Berghuizen. Dan kan het publiek onder het genot van een hapje en drankje genieten van optredens door de jongemannen en mannenensembles van de diverse jongenskoren.

Met deze passepartout bezoekt u de optredens in de Hofkerk (11.00-12.40 & 14.30-15.39 uur), het slotconcert in de Plechelmusbasiliek (16.00-17.00) en kunt u bij Boerderij Stakenboek (Burg. Wallerstraat 115) een stoel afhalen voor de Afterglow in en bij de Muziekkoepel (18.00-21.00 uur)..

NB: geen glaswerk mee het grasveld bij de muziekkoepel op nemen!

Begunstigers betalen vrijwillig € 10 meer en geven daarmee het festival een extra steun in de rug.

Passepartout alle festivalonderdelen  € 17,50 | begunstigers € 27,50 | t/m 14 jaar gratis

www.boyskeeponsinging.com


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.