Sat 15 Feb Van Swieten Society & Raoul Steffani - Kerkdreef 2 - Rotterdam (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:15 uur
Hillegondakerk1

De Van Swieten Society is een collectief van instrumentalisten met een passie voor muziek uit de klassieke en vroeg-romantische periode. Naast beroemde meesterwerken uit de periode tussen Bach en Schumann spelen zij graag onbekendere werken van ten onrechte vergeten meesters.

Raoul Steffani: De Nederlandse bariton Raoul Steffani heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende zangers van zijn generatie. Hij viel de afgelopen jaren vaak in de prijzen: in 2018 won hij de GrachtenfestivalPrijs en de Dutch Classical Talent Publieksprijs. Eerder won hij de Elisabeth Evertsprijs, een tweejaarlijkse prijs voor een jong, Nederlands muziektalent.

Er zijn veel verhalen over Beethovens onbeantwoorde liefdes. Het was Beethovens tragiek om alleen via brieven en muziek met een aanbeden jongedame te kunnen communiceren. An die Ferne Geliebte, de eerste liederencyclus ooit en een van de mooiste uit de romantiek, vangt de essentie van dit ‘Valentijns’ programma.

De online kaartverkoop voor dit concert eindigt op 15 februari 2020 om 13.00 uur. Na dit tijdstip kunt u kaarten aan de kassa (à € 20,00) verkrijgen.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.