Sat 6 Oct Delise - Albumrelease ‘Bladzijde 1’ - Rijnkade 3 - Alphen aan den Rijn (archief)
{alt_text}
Aanvang 14:30 uur
Rabozaal theater Castellum

​Delise maakt eigenwijze Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singerDelise maakt eigenwijze Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Telkens staat haar heldere stem, gitaar en boodschap van het liedje centraal. Delise wil haar luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken.

Delise - albumrelease ‘Bladzijde 1’

I.s.m. MatthijnBuwalda, Hans van Vuuren e.a.

Gegarandeerd een geweldige muzikale middag!
Singer/songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes. Met haar band neemt ze je mee naar “Bladzijde 1”, een muzikaal verhaal over opnieuw beginnen. Tijdens de release van haar nieuwe album kan je genieten van haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes. Nieuwe liedjes met een boodschap waarin iedereen zich herkent.

Houd je van een mix van Nielson, Christine and the Queens en Stromae? Zorg dan dat je deze release niet mist! Er ligt een spectaculair programma voor je klaar.

Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een spetterend gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger en schrijver Matthijn Buwalda, radio-dj en presentator Hans van Vuuren en andere gastartiesten.

​Koop nu kaarten via:
https://theatercastellum.nl/s70386/DELISE_ALBUMRELEASE_BLADZIJDE_1_I_s_m_Matthijn_Buwalda_e_a

Of via de website van Delise:
https://www.delisemusic.nl

 


Recensies

Er zijn nog geen recensies.