Fri 31 May RaboReeks Muziekcafe ism Delise - Rijnplein 1 - Alphen aan den Rijn (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:30 uur
Rabozaal Theater Castellum

Muziekcafé in Theater Castellum in samenwerking met Delise

Ook dit jaar wordt de Rabozaal weer verbouwd tot een gezellig café. Met tafeltjes en stoelen en een bar in de zaal. Zo kunt u in een ongedwongen sfeer jong talent ontdekken. Deze keer zal dat Delise zijn.

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Haar heldere stem, gitaarspel en teksten vormen het fundament van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’, dat zij in afgelopen najaar in Theater Castellum presenteerde. Kortgeleden heeft ze haar nieuwe single 'Stil val' uitgebracht en ze zal jullie laten meenemen in eigen werk en bekende liedjes. Meer informatie over Delise is te vinden via: www.delise.nl

Voor kaartjes / meer informatie over de voorstelling: https://theatercastellum.nl/s67790/Delise_RaboReeks_Muziekcafe

Komen uw vrienden steeds met nieuwe, onbekende bandjes en wilt u ze wel eens te snel af zijn? Boek dan een plek in ons Muziekcafé. Wat begon als een experiment, is in een jaar uitgegroeid tot een begrip. In het Muziekcafé ontdekt ú talentvolle nieuwe bandjes. Ook dit jaar bouwen we de Rabozaal weer om tot een gezellig café. Met tafeltjes en stoelen en een bar in de zaal. Zo kunt u in een ongedwongen sfeer jong talent ontdekken. 

Delise

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Haar heldere stem, gitaarspel en teksten vormen het fundament van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’, dat zij in afgelopen najaar in Theater Castellum presenteerde.
‘Bladzijde 1’ staat voor een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in het leven van Delise. Als jonge tiener begon de zangeres met het schrijven van eigen liedjes. Haar talent werd opgemerkt door de oprichter van Vrienden van Amstel LIVE. Hij bracht haar in contact met Bas Kennis (van Blof) en de band van Anouk, met wie ze enkele jaren samenwerkte.

Delise won diverse internationale prijzen met haar band, en ze maakte een liedje voor de bekroonde film ‘Het Schnitzelparadijs’. Ook deed de spontane zangeres mee aan tv- programma’s Rock Nation en X-Factor. Ondanks deze successen besloot ze zich na het afronden van haar Rechtenstudie volledig te richten op haar baan als jurist. 

Na een burnout in 2016, betekende de deelname aan een songwriterweek in Spanje het startschot van ‘Bladzijde 1’. Ze raakte opnieuw verliefd op liedjes schrijven en muziek maken. Beïnvloed door popartiesten als Nielson, KT Tunstall en Jewel Kilcher maakte ze samen met Henk Pool (o.a. Marco Borsato, Kim Lian van der Meij, Guus Meeuwis) haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’. 
Voor meer informatie over Delise of om haar album te beluisteren, ga naar www.delise.nl 


Recensies

Er zijn nog geen recensies.