E.S.T.V. Doppio

patrick@doppio.nl www.doppio.nl

​Doppio is geen studentenvereniging en geen toneelvereniging. We zijn het namelijk allebei! Dit betekent dat we zowel typische studentenvereniging activiteiten hebben, zoals introductiedagen, een introkamp en feesten, maar ook allerlei vormen van toneel in de aanbieding hebben! Dat klinkt misschien overdonderend, maar wees gerust: iedereen kan toneelspelen. Ja, jij ook!

Doppio bestaat elk jaar uit ongeveer 60 leden. Maffe, leuke, toneelgekke, maar vooral gezellige mensen. Aan het begin van elk toneeljaar (dat hetzelfde is als een schooljaar) worden alle leden opgedeeld in groepen. Dat gebeurt niet door audities, maar op ieders voorkeuren wat betreft toneelstuk, rol of regisseur. Doppio heeft een aantal basiscursussen en een aantal producties.

​De Doppio producties worden begeleid door professionele regisseurs en regisseuses, of door afstudeerders van de verschillende toneel- en dramaopleidingen in Nederland. Doppio is trots om elk jaar een divers aanbod van producties te presenteren. Zo hebben we (normaliter) cabaret, teksttoneel, bewegingstheater, improvisatie, muziektheater, theatersport en eventueel experimentele producties.