Wed 7 Jul Pannenkoekenconcert 7 jul 2021 - Binnenhof 51 - Almelo (archief)
Aanvang 17:00 uur
Wijkgemeente Noach Wijkgebouw De Schelf

Jong Vocaal Twente | Pannenkoekconcert | De kinderen van Jong Vocaal Twente zijn ontzettend blij om dit coronajaar zingend af te sluiten voor publiek! Ze geven voor de eerste keer een echt concert op woensdagmiddag 7 juli om 17.00 in kerkzaal Noach in Almelo.

Een pannenkoekenconcert? Jazeker, want het is bijna etenstijd als de kinderen aan het eind van het concert en liedje over pannenkoeken zingen. Jong Vocaal Twente heeft het net als heel veel andere koren niet gemakkelijk gehad in coronatijd. Tijdens de lock downs konden de kinderen niet ‘live’ met elkaar zingen. Maar ze kregen wel online zanglessen en leerden veel nieuwe liedjes. Deze liedjes willen ze p woensdag 7 juli graag ‘live’ aan iedereen laten horen!

Er gelden nog wel wat coronabeperkingen. Daarom zijn de 50 plaatsen op 1,5 meter in de kerkzaal op de eerste plaats bestemd voor de ouders/verzorgers en broertjes en zusjes van kinderen van Jong Vocaal Twente. Pas in de tweede fase kunnen ook oma’s en opa’s kaartjes kopen. Hiervoor maken we een wachtlijst via jongvocaaltwente@koorenzo.nl Koop daarom de kaartjes à € 5 pp zo snel mogelijk zodat een mooi overzicht hebben. Het grote publiek kan thuis van het concert genieten via de live-stream voor slecht € 2,50.

Jong Vocaal Twente is voortgekomen uit een initiatief van het Almelo’s Christelijk Mannenkoor en het Almelo’s Mannenkoor. Deze koren bestonden in 2018 allebei 100 jaar en richtten een fonds op met de naam ‘Wij geven onze stem door’. Onder de artistieke leiding van Mariette Effing werd met dit fonds eind 2019 Jong Vocaal Twente opgericht voor kinderen vanaf 6 jaar die graag zingen en van alles willen leren over muziek. In september 2021 gaan we weer van start met nieuwe kinderen. Meedoen? Neem voor meer informatie contact op met: jongvocaaltwente@koorenzo.nl

Toegang
€ 10 | Begunstigers*
€ 5 | vanaf 18 jaar
gratis | van 13 tot 18 jaar (svp wel een toegangskaart aanschaffen ivm zicht op het aantal bezoekers)
gratis | t/m 12 jaar (svp wel een toegangskaart aanschaffen ivm zicht op het aantal bezoekers)

Koop hier online kaarten voor de live stream (€ 2,50).

*Begunstigers betalen € 5 meer en geven daarmee de Stichting Jong Vocaal Twente een extra steuntje in de rug. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Vragen over de online kaartverkoop?
service@podiumplein.nl | 06 4910 8889

www.jongvocaaltwente.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.