Sun 13 Jan Feestelijk nieuwjaarsconcert De Karawanken - Lieve Vrouweplein 44 - Uden (archief)
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Kruisherenkapel
​Op zondag 13 januari geeft Mannenkoor De Karawanken een feestelijk Nieuwjaarsconcert in de Kruisherenkapel te Uden. Het concert biedt een zeer afwisselend programma: beproefd repertoire zoals opera- en klassieke gezangen met daarnaast moderne liederen Naast het serieuzere werk zingen de mannen ook wat luchtigere songs die passen bij de vrolijke sfeer van Nieuwjaar.

​Medewerking wordt verleend door de soliste, Henriëttevan Lith, een Jugendlich-dramatische sopraan en al vele jaren actief als klassiek zangeres. Het koor staat onder leiding van vaste dirigent Marcus de Haard . Omdat pianist Frans van Tuijl op die dag verhinderd is, wordt het koor op piano begeleid door Hans Erik Dijkstra. De prijs van het toegangskaartje bedraagt €15,—(inclusief een welkomstdrankje en eenpauzeconsumptie) en is te verkrijgen - via de website: www.karawanken.nl - via het secretariaat: secretariaat@karawanken.nl

  ; - op de dag van het concert 13 januari 2019 aan de dag-kassa in de Kruisherenkapel. En op de volgende adressen: Rokado Tabakspeciaalzaak, Mondriaanplein 26, Uden Wijnhuis Uden, Sint Janstraat 44, Uden Drogisterij Hurkmans, Schakelplein 18, Volkel Leden van KBO Uden, Volkel en Odiliapeel betalen aan de kassa op vertoon van hun lidmaatschapspas € 12,—.


Recensies

Er zijn nog geen recensies.