Fri 26 Nov Trio Bouwhuis Hulst Sterling 26 nov 2021 - Grote Oost 60 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Avontuur, opwinding en schoonheid | Bij het concert op vrijdag 26 november van het trio Bouwhuis, Hulst en Stirling gaan avontuur, opwinding en schoonheid hand in hand.

We zijn blij dat we weer van hun eigenzinnige muziekkeuze en virtuositeit kunnen genieten. Alweer voor de zesde keer treden Heleen Hulst (viool) en Gerard Bouwhuis (piano) voor ons op, net als de laatste jaren vergezeld van Mick Stirling (cello). Het programma is nog niet definitief vastgesteld, maar er wordt gedacht aan Brahms (1833-1897), Ives (1874-1954) en Sjostakovich (1906-1975). U vindt het definitieve programma te zijner tijd op onze website. Het wordt in ieder geval ‘Kamermuziek op zijn best’.

Toegang
€ 22,50

Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Alle concerten hebben een pauze en starten om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Vanzelfsprekend zullen wij alle dan geldende coronaregels in acht nemen. Een voorwaarde bij het boeken is dat u verklaart volledig gevaccineerd te zijn of bij aankomst een recente coronatest kunt tonen. Op het moment van publiceren gaan we ervan uit dat we maximaal 100 gasten per concert mogen ontvangen en dat afstand houden en reserveren verplicht is.

Ga hieronder naar het aankoopmenu. Na afronding van de betaling ontvangt u de kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.
Geen kaarten ontvangen of een andere vraag ivm de kaartverkoop: service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

www.oosterkerkhoorn.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.