Fri 15 Oct Weerzien met Niek van Oosterum 15 okt 2021 - Grote Oost 60 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Weerzien met Niek van Oosterum | Voor een heel opmerkelijk concert gaan Niek van Oosterum en zijn vrouw Yoo-Seon Lee zorgen.

Niek woonde nog in Hoorn toen hij al jong diverse grote concoursen won. Zo won hij in 1990 de eerste prijs bij ‘Eurovision Young Musician of the Year’ in Wenen. Later ging hij studeren in Berlijn, waar hij nu nog woont en regelmatig optreedt met onder anderen Yoo-Seon Lee. In de Oosterkerk spelen ze op 15 oktober zowel solo als tegelijk, met natuurlijk onze Steinway B211 in een hoofdrol.

Toegang
€ 22,50

Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Alle concerten hebben een pauze en starten om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Vanzelfsprekend zullen wij alle dan geldende coronaregels in acht nemen. Een voorwaarde bij het boeken is dat u verklaart volledig gevaccineerd te zijn of bij aankomst een recente coronatest kunt tonen. Op het moment van publiceren gaan we ervan uit dat we maximaal 100 gasten per concert mogen ontvangen en dat afstand houden en reserveren verplicht is.

Ga hieronder naar het aankoopmenu. Na afronding van de betaling ontvangt u de kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.
Geen kaarten ontvangen of een andere vraag ivm de kaartverkoop: service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

Foto: Oliver Elsner

www.oosterkerkhoorn.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.