Fri 11 Mar benefiet vr 11 maart 2022 - Grote Oost 58-60 - Hoorn NH (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Muziekschool Boedijn presenteert Benefietconcert voor Vinnytsia (Oekraïne). Tweeduizend kilometer hiervandaan is het oorlog. Een oorlog tussen twee landen die samen geschiedenis, cultuur en taal delen.

Het lijkt ver weg, maar het is angstwekkend dichtbij. Dagelijks zien we de beelden van geweld en vernietiging. We zien de angst, het verzet maar ook de onmacht. Een pianodocent van Muziekschool Boedijn, Irina Zarya, komt uit dit prachtige land, uit de stad Vinnytsia om precies te zijn. Irina woont al 21 jaar in Nederland en geeft al heel lang pianoles. Ze is een van de drijvende krachten van de pianoafdelingen, gepassioneerd, muzikaal en immens betrokken bij haar leerlingen en de school.

Daarom geven wij dit benefietconcert. We doen dit in samenwerking met de Oosterkerk, die de ruimte belangeloos ter beschikking stelt. Het programma bestaat uit een mix van docenten en gevorderde leerlingen. Centraal staan de gevorderde leerlingen uit de pianoklas van Irina.

Toegang
€ 10

Mocht u niet naar het concert kunnen (maar ook als u er wel bij bent!), dan zijn wij heel blij met een vrije donatie. Er zijn bedragen van € 50, € 25, € 20, € 10 en € 5. Deze bedragen kunt u uiteraard ook 'stapelen'.
Hartelijk dank voor uw donatie!

Zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.