Paul van den Brom

pcmvandenbrom@gmail.com www.facebook.com/paulgaatverder

Energiek, eigenwijs en eerlijkheid zijn zomaar een paar eigenschappen die horen bij Paul van den Brom. Naast zijn fulltime baan maakt Paul graag kleinkunst en is hij regelmatig periodes in het theater te vinden. Zijn voorstellingen worden goed ontvangen en meer dan eens krijgt hij de vraag of hij niet in grotere zalen wilt gaan spelen. Eigenwijs als hij is wilt hij zijn voorstellingen vooral in eigen hand houden. Geen impresariaten, boekingskantoor en commerciële plannen. Gewoon lekker spelen en het publiek vermaken. Dit gaat hem gemakkelijk af en hij is een gewaardeerde onbekende op de podia in de kleinkunstwereld. Met de voorstelling Dag Dromen is hij momenteel in het land te vinden.

Als een druk en ietwat verlegen jongetje groeide Paul op in een volksbuurt in Utrecht. Het recht voor zijn raap zeggen wat je denkt is hem met de paplepel ingegoten. Later ging Paul studeren en leerde genuanceerder te kijken naar de wereld en dan pas te zeggen wat hij denkt. Toch neemt hij geen blad voor de mond en ieder thema is bespreekbaar in zijn voorstellingen. Met een flinke dosis humor en muzikaliteit weet hij het publiek te vermaken en tussendoor zet hij het publiek graag aan het denken. Ook de gevoelige kanten van het leven gaat Paul niet uit de weg en zijn openhartigheid maakt Paul als theatermaker kwetsbaar maar daarmee weet hij het publiek voor zich te winnen. In zijn laatste voorstelling Dag Dromen praat Paul openhartig over zijn eigen leven. Een ernstige ziekte, het verlies van een dierbare en zijn eigen gezin vormen de rode draad in de voorstelling. De voorstelling wordt goed ontvangen en uitverkochte zalen zijn niet zeldzaam ondanks de onbekendheid van Paul als theatermaker.

Omdat Paul liever alles in eigen hand wilt houden zijn we altijd opzoek naar leuke kleine zalen, dorpshuizen en theaters die het aandurven om een onbekende naam in het programma op te nemen. U kunt altijd een mail sturen voor meer informatie of om hem in te boeken. Omdat er geen commerciële belangen spelen is er in overleg altijd wel een weg om er met elkaar uit te komen.