Sat 23 Dec Kerstconcert za 23 dec 2017 - Mariastraat 17 - Oldenzaal (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 19:30 uur
Mariakerk

Twinkle, twinkle, little star!

​Het Stadsjongenskoor geeft op zaterdag 23 december om 19.30 uur een sfeervol en vrolijk kerstconcert in de Mariakerk te Oldenzaal. De vijf verschillende koren van het Stadsjongenskoor zingen een afwisselend programma in verschillende samenstellingen.

Bijzonder aan dit concert is dat het nieuwste Opleidingskoor 2017-2018 voor het eerst op een concert van het Stadsjongenskoor van zich laat horen. Deze jongste zangers zingen nog maar een paar maanden bij het koor en zijn enorm trots dat ze mogen zingen op dit kerstconcert! Zij zijn de sterren van dit kerstconcert want ze zingen onder andere Twinkle, twinkle, little star in maar liefst drie verschillende talen.

De jongens van het Midden- en Concertkoor zingen onder andere een aantal liederen uit kerstfilms als Oliver! en een paar vrolijke Amerikaanse kerstkrakers. Het Jongemannenkoor zingt een divers programma met bekende en minder bekende kerstliederen van Vaughan Williams tot aan het swingende Rockin’ around the Christmas tree. Ook de heren van Esquire laten weer van zich horen. Kortom, een gevarieerd programma met voor elk wat wils!

Mmv Dennis Vallenduuk piano en orgel.

Algehele leiding Mariette Effing.
Aanvang 19.30 uur; einde ca 21.00 uur
Toegang € 10 / € 5 (kinderen)

Kijk voor alle informatie op stadsjongenskoor.nl .

 


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.