Sat 29 Jan Gordel van Smaragd Kumpulan za 29 jan 2022 - Grote Oost 58-60 - Hoorn
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 16:00 uur
De Huiskamer van Hoorn Oosterkerk

KUMPULAN MET WIPE OUT SELECTION | De indo rock band Wipe Out Selection is ontstaan in het najaar van 2010. Het eerste optreden van Wipe Out Selection bij de Indische vereniging Tropen Vrienden Den Helder was een succes en smaakte daarom naar meer. 

De typische indorock muziek waarbij de gitaren door de lucht vliegen viel in de smaak bij het Helderse publiek. Daarom is de band vanaf februari 2011 veel gaan optreden in de kop van Noord Holland. Wipe Out Selection liet het Helderse publiek in verschillende horecagelegenheden en Pasar Malam Den Helder kennis maken met de indorock muziek. In 2012 heeft Wipe Out Selection zich ook buiten de kop van Noord Holland laten horen zien. Tijdens optredens bij het Rock ’n Roll weekend in Sneek, Pasar Malam Leek, Tong Tong Fair, Midzomersnachtfeest Den Helder met o.a. Gerard Joling, Frans Duits, Big Black and Beatiful, Pasar Malam Den Helder, kreeg de band het publiek op de dansvloer en werd de typische Indo Rock muziek enthousiast ontvangen. Wipe Out Selection wilt met vol enthousiasme laten zien dat de Indo Rock nog steeds leeft! 
https://www.facebook.com/WipeOutSelection/

Catering
Catering nog niet bekend; nadere informatie volgt.

 


Toegang voorverkoop (exclusief catering)
Volwassenen € 17,50
12 - 18 jarigen € 12,50

Aan de kassa
Volwassenen  € 20,00
12 – 18 jarigen € 15,00

Ga hieronder naar het aankoopmenu en klik op het v-teken rechts om de kaartsoort van uw keuze te kopen. Daarna wordt u door het betalingssysteem geleid. Na een geslaagde betaling ontvangt u uw kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.

www.acaravitanova.nl


Toegang € 17,50 per kaartje