Sun 28 Nov Jan van Bijnen & Nienke Dingemans - Overschiese Dorpsstraat 95 - Rotterdam (archief)
{alt_text}
Aanvang 14:30 uur
deuren open vanaf 15:30 uur Grote Kerk Overschie

Let op: gewijzigde aanvangstijd. In verband met de nieuwe coronamaatregelen begint het concert om 14:30 uur (zaal open om 14:00 uur)

Jan van Bijnen

Of je hem nu (slide)gitarist, multi-instrumentalist of singer/songwriter noemt, recensenten, collega’s en vrienden zijn het erover eens: Jan van Bijnen is een veelzijdig vakman.

In een carriere van meer dan 3 decennia begeleidde, arrangeerde, produceerde of schreef Jan (voor) bekende Nederlandse artiesten als Rob de

Nijs, Freek de Jonge, Claudia de Breij, Paul Haenen, Alex Roeka en Markowski maar ook internationale acts als Markus Rill of Adam James Sorensen.

 

Nienke Dingemans is een Nederlandse singer songwriter. Ze wordt gezien als 17-jarig bluestoptalent maar haar muziek is veel breder: van blues tot soul en van country tot jazz.

Tijdens dit concert wordt Nienke begeleid door Jan van Bijnen en halen ze met hun muziek de Amerikaanse roots naar Nederland.

De prijs van een ticket is slechts € 6,00, dit is inclusief een kopje thee of koffiie.

NB In verband met de huidige coronamaatregelen kun je alleen het concert bezoeken met een coronacheck. Alle informatie hierover vind je op www.coronacheck.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.