Sat 6 Apr Hairspray - Haarstraat 69 - Gorinchem (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:15 uur
Grote Zaal Theater De Vijfzinnen

Deze feelgood en familie musical heeft met veel succes gespeeld in alle grote internationale theaters en dan nu ook in Theater De Vijfzinnen.

De 33 koppige cast, begeleidt door een heuse live band, weet onder leiding van regisseur Sharon Slachter en muzikaal leider Michel de Valk van deze musical een echt feestje te maken. Een show met veel spectaculaire dans, verrassende scenes, mooie solo's en ensemble zang.


 

Baltimore, 1962. Tracy Turnblad is een grote meid, met een groter kapsel en een nog grotere droom: haar weg te dansen naar nationale televisie, en tevens richting het hart van tieneridool Link Larkin.

Met haar onbedwongen enthousiasme en hippe danspasjes weet zij zonder problemen een plekje in de The Corny Collins Show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige ‘dance queen’ Amber von Tussle… Als Ambers vriendje Link ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol.

De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Hairspray te mogen dragen. Ondertussen is Tracy met behulp van haar nieuw gevonden roem aan het vechten voor de integratie van alle huidskleuren binnen de show.


Recensies

Er zijn nog geen recensies.