Sun 29 Sep CAMELOT, Iers- Keltisch ensemble - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Van Cappellenhuis

Uitverkocht. Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Marlies Huitink - gitaar / zang, Cynthia Liem - piano / zang, Emmy Storms - viool, Jasmijn Rais - viool, Michel Grens - percussie, Jacqueline Edeling - Ierse harmonica / concertina / e.a. balgen

CAMELOT is een frisgroen en kersvers ensemble in het muzikale landschap van de Keltische muziek en bestaat uit bevlogen musici die al jaren te zien en te horen zijn op zowel folk als klassieke podia. Niet verwonderlijk dus dat Camelot spannende cross overs  maakt tussen verschillende muziekstijlen en dat levert een verrassend nieuw geluid op. Denk aan Ierse Sing-a-long met bekende nummers als the Wild Rover, Wild mountain Thyme, Wiskey in the Jar, Cockles and Mussels. 

Bij dit concert nodigt Camelot het publiek regelmatig uit om mee te zingen met bekende Ierse traditionals. Want wat is nou leuker dan de middag samen zingend door te brengen! Voor teksten wordt gezorgd en of u nu een geoefende zanger(es) bent of een badkamer-artiest, plezier staat voorop!

Viool – Emmy Storms studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en verleent haar medewerking aan diverse orkesten en ensembles. Op repertoire gebied is ze een allesvreter en altijd spelend op het hoogste artistieke niveau.
Viool – Jasmijn Rais studeerde zowel in Amerika als in Nederland en maakte vele internationale tournees  met haar ensemble Musicuore. Ze is oprichter van de Haagse Vioolschool waar ze met veel plezier lesgeeft. Folk, klassiek of jazz, bij haar ben je aan het goeie adres.
Harmonica/concertina/accordeon – Jacqueline Edeling speelt moeiteloos alle denkbare blaasbalg instrumenten en bijbehorende genres. Zowel solo als in diverse orkesten en ensembles. Ze studeerde aan het Twents- en het Rotterdams conservatorium ( bandoneon bij Carel Kraayenhof).
Bodhran/ slagwerk – Michel Grens studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium en heeft jarenlang bij Flairck gespeeld. Daarnaast componeert hij regelmatig muziek voor dansgezelschappen.
Piano – Cynthia Liem studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met specialisaties solo- en kamermuziek. Haar ongelofelijke muzikaliteit gaat dwars door alle muzikale genres.
Gitaar/luit/fluit/zang -Marlies Huitink studeerde schoolmuziek en gitaar aan het Rotterdams conservatorium en volgt een zangopleiding in Lichtenberg ( Duitsland ). Daarnaast beroert ze ook graag de snaren van de luit en basluit. Zij zingt en speelt in diverse ensembles en dirigeert verschillende koren.

Entree: € 15,00  tot 25 jaar € 7,50 inclusief pauzedrankje.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.