Sun 13 Oct OLLIE TROLLIE EN MANNETJE LAMPEKAP (3+) - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Van Cappellenhuis

"De Vliegende Koffer" Poppentheater

Poppentheatervoorstelling t.g.v. de Kinderboekenweek i.s.m.de Bibliotheek aan den IJssel.
Kindervriend Ollie Trollie gaat op reis om de verdwenen lampjes te vinden.

De voorstelling is helaas uitverkocht

Ollie Trollie komt graag bij oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen, die op een dag alle lampjes pikte. Dan verdwijnt ook het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat met hulp van Vleermuis Vlerk op reis om het verdwenen lampje te vinden en …. Mannetje Lampenkap. Onderweg ontmoet hij de kleurrijke figuren Glitter Glimworm en kapitein Blauwbaard.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap is een leuke voorstelling, met aansprekende poppen, een kleurrijk decor en muziek/liedjes. Ollie reist per vleermuis en komt terecht op het schip van kapitein Blauwbaard. Tijdens de voorstelling wordt steeds een stukje van het decor onthuld, wat heel verrassend is.

Prentenboek
Bij de voorstelling is een prentenboek te verkrijgen ad € 15,00 (na afloop van de voorstelling)

DE VLIEGENDE KOFFER POPPENTHEATER
Charlotte de Lange maakt met haar theater De Vliegende Koffer originele figurentheatervoorstellingen voor de jeugd. In het vakblad 'De wereld van het poppenspel' wordt zij een zeer talentvolle hedendaagse speler genoemd. In 2017 is Charlotte één van de genomineerden voor de Ruth van der Steenhovenprijs, een onderscheiding van de NVP-UNIMA voor talentvolle nieuwe spelers.

Entree € 4,-  incl. drankje na afloop.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.