Sat 3 Oct AANVANG 14.00 UUR “EN TOEN KLONK ER MUZIEK - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 14:00 uur
Het Van Cappellenhuis

Door KLASSIEK OP ZUID i.h.k.v. de Kinderboekenweek i.s.m. de Bibliotheek aan den IJssel, met Miranda Rademaker (viool), Saskia Rodrigues Pereira (piano) en Joyce Turek (verteller). 

De Kinderboekenweek duikt dit jaar de geschiedenis in met het thema “en toen?” Het kinderconcert door Klassiek op Zuid sluit hier perfect bij aan: gisteren, vorig jaar, vroeger, eeuwen geleden...
Zelfs als we heel ver teruggaan in de geschiedenis, is er altijd muziek gespeeld, verzonnen en opgeschreven. Componeren noemen we dat. Maar...hoe klonken liedjes en muziek vroeger en door wie werden die eigenlijk bedacht?

Violiste Miranda en pianiste Saskia van Klassiek op Zuid laten horen dat je, vooral vroeger, soms best dapper moest zijn om muziek te componeren. Theatermaakster Joyce Turek vertelt het verhaal van een wel heel dapper meisje. En aan het einde van het concert willen we wel eens zien of de kinderen in de zaal ook dapper zijn; wie doet er mee aan onze muzikale mini-workshop?

Een leuke , gevarieerde en leerzame middag waarin we de geschiedenis induiken en jong en oud kunnen genieten van mooie muziek en verhalen! Voor ongeveer 6-10 jarigen en hun (groot)ouders.

Toegang kinderen € 5,- , volwassenen € 7,- incl. drankje

Kaarten bestellen in coronatijd, of hoe de toepassing van de coronaregels uw bestelwijze raakt:

  • Als u twee of meer kaarten bestelt, gaan we ervan uit dat u bij elkaar mag zitten en u onderling geen afstand hoeft te houden.
    Kinderen tot 12 jaar kunnen gewoon naast u zitten en deze kaarten kunt u tegelijk bestellen.
     
  • Wilt u dus meer kaarten voor personen uit verschillende huishoudens en wilt u dus niet naast elkaar zitten, dan moet u elk van die kaarten apart bestellen.

De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.