Sun 13 Dec Aanvang 16.00 uur: DE CELLOSONATES VAN BEETHOVEN - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 16:00 uur
Het Van Cappellenhuis

GEWIJZIGDE DATUM i.v.m. de tijdelijke lockdown in november.

CONCERT EN CD-PRESENTATIE: DE CELLOSONATES VAN BEETHOVEN
met onze “Artist in Residence” Katja Dirven-Didychenko (cello) en Roderigo Robles de Medina (piano). In augustus j.l. hebben Katja en Roderigo in het Van Cappellenhuis alle sonates van Beethoven op cd opgenomen. Maar… niets gaat toch boven LIVE beluisteren van deze prachtige muziek! Thuis nog eens nagenieten? De cd is na afloop te koop.

Katja Dirven – Didychenko studeerde cum laude af aan het conservatorium in haar geboortestad Kiev (Oekraïne),  won belangrijke prijzen, vervolgde haar studie in Nederland en treedt als soliste,  kamermusicus en orkestmusicus op in binnen- en buitenland. Zij is artistiek leider, cellodocent en dirigent aan het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut.

Roderigo Robles de Medina begon zijn pianostudie in Utrecht bij Mila Baslavskaya, maar verhuisde in  1982 naar Engeland om te studeren aan het Royal Northern College of Music. Hij heeft concerten en masterclasses gegeven over de hele wereld en hij werkt als pianist bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

Toegang € 18,- , Vrienden € 15,- , jeugd/jongeren € 9,- incl. drankje

  • Er zijn nog slechts 2 kaarten beschikbaar. U kunt niet naast elkaar zitten. Deze stoelen staan namelijk op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar. Andere kaarten zijn uitverkocht.

De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.