Sat 10 Oct Aanvang 19.00 uur: FEESTELIJK OPENINGSCONCERT - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 19:00 uur
Het Van Cappellenhuis

in Spaanse sfeer met flamenco en tapas, met AZULES & FRIENDS

Ana Azules (flamencodans), Juán Peñas (flamencozang), Jürgen Rijkers (flamencogitaar), Juri Kuefner (percussie).

Flamenco is een muzikale “melting pot” waarin de invloed van Indiërs, Moren, Joden, zigeuners en de oude bewoners van Spanje versmolten zijn tot een nieuwe uiting: een wereld van prachtige poëzie, muziek, fascinerende ritmes en adembenemende dans.

“A ti te pondria, un puente pa’ que pasaras de tu casita a la mia.”

“Voor jou zou ik een bruggetje bouwen, zodat je met gemak kan wandelen van jouw huis naar het mijne.” Een oeroude flamenco-tekstregel en kern van het programma van Azules & Friends. Luisteren en zoeken naar de bruggen die ons verbinden met elkaar en met het publiek. Antje, Juan, Jurgen en Juri werken als professionals al jaren in de flamenco samen en zorgen voor een hartverwarmende muzikale belevenis waarin alle facetten van de flamenco aan bod komen.

Toegang  € 18,- , vrienden € 15,- , jongeren € 9,- , incl. feestelijk hapje en drankje

Kaarten bestellen in coronatijd, of hoe de toepassing van de coronaregels uw bestelwijze raakt:

  • Als u twee of meer kaarten bestelt en u wilt naast elkaar zitten, kiest u voor 2 kaarten normaal-naast-elkaar of 2 kaarten vriend-naast-elkaar, afhankelijk van wat van toepassing is.Kinderen tot 12 jaar kunnen gewoon naast u zitten en deze kaarten kunt u tegelijk bestellen.
  • Wilt u dus meer kaarten voor personen uit verschillende huishoudens en wilt u dus niet naast elkaar zitten, dan bestelt u kaarten normaal of vriend.

De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.