Fri 23 Oct Aanvang 21.00 uur:  “DE BLUES VAN KATTENBURG - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 21:00 uur
Het Van Cappellenhuis

Een muziektheatervoorstelling met Eleonore Pameijer (dwarsfluit), Tobias Borsboom (piano), Harpert Michielsen (acteur), Tonje Langeveld (regie) Een voorstelling over componisten die door de oorlog het zwijgen zijn opgelegd (vermoord zijn) en vergeten. Met toegankelijke, swingende muziek en ontroerende verhalen.

Daardoor is deze voorstelling geschikt voor een breed publiek. De musici hebben – met de acteur - een theatrale rol in de voorstelling.

Eleonore Pameijer kan bogen op een indrukwekkende internationale carrière. Zij richtte de Leo Smit Stichting op die sinds 1996 kennis verzamelt en verspreidt over componisten die in de Tweede Wereldoorlog vervolgd werden. Leven en werk van bijna veertig vervolgde Nederlandse componisten is inmiddels beschreven.
Tobias Borsboom is een van de bekendste en succesvolle jonge  pianisten van dit moment.
Harpert Michielsen maakte naam als acteur bij o.a. het Nationaal Toneel,  als filmacteur en als Francois van het Sant in de musical “Soldaat van Oranje”.
Tonje Langeveld werkt als regisseur bij o.a. RO Theater en Toneelgroep Amsterdam en  zij geeft les op middelbare scholen om jongeren  in aanraking te brengen met de magische wereld van het theater.

In deze voorstelling staat de jonge veelbelovende violist en aanstormende componist Dick Kattenburg centraal.

Toegang € 18,- , jongeren € 9,- , vrienden € 15,- incl. drankje

Kaarten bestellen in coronatijd, of hoe de toepassing van de coronaregels uw bestelwijze raakt:

  • Als u twee of meer kaarten bestelt en u wilt naast elkaar zitten, kiest u voor 2 kaarten normaal-naast-elkaar of 2 kaarten vriend-naast-elkaar, afhankelijk van wat van toepassing is.Kinderen tot 12 jaar kunnen gewoon naast u zitten en deze kaarten kunt u tegelijk bestellen.

  • Wilt u dus meer kaarten voor personen uit verschillende huishoudens en u wilt dus niet naast elkaar zitten, dan bestelt u kaarten normaal of vriend.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.