Sat 10 Dec BRACKMAN TRIO - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Het Van Cappellenhuis

met Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello) en Rik Kuppen (piano)  

Het Brackman Trio - in 2018/2019 in ons Huis artist in residence!  - is een veelgevraagde gast in diverse kamermuziekseries, bij live-radioprogramma’s en bij festivals als het Orlando Festival, het Stift Festival en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht (IKFU)

Op het programma staat het pianotrio nr. 1 opus 8 in c van de jonge Sjostakovich, pianotrio nr. 1 in d van Mendelssohn en pianotrio 70 nr. 2 in Es van Beethoven.   

Het Brackman Trio werd in 2009 opgericht. Door hun succesvolle optredens bij diverse concoursen en twee cd-opnames (2010 en 2012) vond het Brackman Trio al gauw de weg naar de verschillende concertpodia in binnen- en buitenland, waaronder in het Van Cappellenhuis, waar het in 2018/2019 als artist in residence drie bijzonder succesvolle concerten gaf! Het trio is inmiddels een veelgevraagde gast in diverse kamermuziekseries, bij live-radioprogramma’s op Radio 4 en heeft opgetreden bij festivals als het Orlando Festival, het Stift Festival en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht (IKFU). Hun optreden ter gelegenheid van het IKFU 2020 werd live uitgezonden door AVROTROS Radio. Door de jaren heen heeft het trio een breed repertoire opgebouwd van vroeg-romantische tot eigentijdse werken. Een veelvuldige samenwerking met componist Willem Jeths was daarvan het gevolg.

 

  • Entree € 18, vrienden € 15, jongeren € 9, incl. drankje

De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.