Wed 22 Sep Capelse Luisterkring - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel
{alt_text}
Aanvang 10:30 uur
Het Van Cappellenhuis

Kijk hoe aandachtig ze luisteren, de leden van de Capelse Luisterkring. Of het om de muziek of om de toelichting ervan gaat: belangstelling voor het naadje van de kous is er altijd. De Capelse Luisterkring wordt gevormd door in (klassieke) muziek geïnteresseerden. Om de veertien dagen op de woensdagmorgen laten deelnemers elkaar hun favoriete muziek horen. Ze vertellen er wat bij en er wordt met elkaar over gesproken. Het is verrassend en inspirerend, al die verschillende bijdragen.

Er is een trouw clubje ontstaan, maar dat graag ook nieuwe leden verwelkomt. Heeft u interesse? U kunt een bijeenkomst vrijblijvend bijwonen om de sfeer te proeven. Vanaf 10.00 uur staat de koffie of thee klaar. Van 10.30-12.00 uur wordt geluisterd, onderbroken door een pauze met opnieuw koffie of thee.

De data voor de luisterkringbijeenkomsten voor de eerste helft van het seizoen 2021-2022 zijn:

22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december 2021

De kosten voor de 7 bijeenkomsten van september t/m december: € 42,-- inclusief 2x koffie/thee per bijeenkomst, te voldoen vóór aanvang van de serie.

Het Van Cappellenhuis maakt gebruik van het coronatoegangsbewijs voor bezoekers van 12 jaar en ouder:
U kunt op 1 van de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Vaccinatiebewijs:
    Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs:
    Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

Toegang € 42,00 per kaartje