Sat 26 Nov CARMEN GOMES INC. - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Het Van Cappellenhuis

Met Carmen Gomes (vocals), Folke Tettero (gitaar), Peter Bjornild (bas) en Bert Kamsteeg (drums)

Carmen Gomes Inc. draait om vier muzikanten die een perfecte melange zoeken van individuele expressie en harmonieus samenspel die begrijpen dat er uiteindelijk maar één de baas is. En dat is het lied.

  • Zie als keuzemogelijkheid de speciale actieprijs
  • jongeren € 9,--

Gomes heeft een onmiskenbaar gevoel voor de blues. De soul die zij in haar stem weet te leggen, herinnert aan Amerikaanse grootheden uit de jazz. Carmen Gomes won diverse prijzen waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, maakte opnames met het Metropole Orkest en speelde op het North Sea Jazz Festival, Copenhagen Jazz festival en Yokohama Jazz festival in Japan.

Peter Bjørnild is de motor van de band. Vanuit vaste patronen, met oog voor improvisatie, legt de klassiek geschoolde contrabassist het fundament. Drummer Bert Kamsteeg creëert ruimte met zijn inventieve spel; zijn fijnzinnige ritmische figuren geven kleur en bounce aan het collectief. Het eigenzinnige gitaar spel van Folker Tettero  is doordrongen van blues en funky elementen met een doordacht eigentijds en origineel geluid.

Kies hieronder voor de speciale actieprijs!!


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.