Sun 6 Nov MARE NOTURNA plus CD-presentatie - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Het Van Cappellenhuis

Op 7 oktober komt het debuut album ‘Maré Noturna’ van de Portugese jazzgitaar-belofte Tiago Lageira uit bij ZenneZ Records. Opgenomen met de bassist Matheus Nicolaiewsky en de legendarische Braziliaanse drummer Kiko Freitas. De CD is naar New York gestuurd en gemixt en gemasterd in de studio van David Darlington (Wayne Shorter, Pat Martino). De naam van het album “Maré Noturna” is Portugees voor ‘donker getij’, een beeld met tegenstellingen die je ook in het album hoort, een mooi zonnig strand, dat ‘s avonds koud en dromerig voelt..

  • Entree € 18,00 | vrienden € 15, jongeren € 9,00 incl. drankje

Tiago Lageira (1992) is een jonge veelbelovende muzikant die muziek speelt en schrijft met improvisatie en interactie als belangrijkste aspecten. Grote projecten waren de laatste tijd onder anderen zijn eigen Tiago Lageira Trio, CoolHaven Quintet, Klijn Quartet en verschillende duo's met Armand van Wijck, Sun-Mi Hong, Iris Feijen (FADOpelos2) en Ivy Lemos.

Hij is winnaar van het Grachtenfestival Concours 2018 met het Klijn Quartet, finalist van de Erasmus Jazz Prize 2017 en de Leidse Jazz Award 2017 met het CoolHaven Quintet, de Bergen op Zoom Jazz Award 2017, Jazz Kaseko Dreams 2016 en de Cantina Music Award 2016.


Toegang € 18,00 per kaartje