Do 1 feb MUZIEKTHEATERVOORSTELLING “DE GRENS” - Dorpsstraat 164 2903 LB Capelle aan den IJssel - Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Het Van Cappellenhuis

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental als 16 jarige vluchteling. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen.
​Spel, zang en harp: Ekaterina Levental

Regie: Chris Koolmees


​We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle solo-voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

“... Wat een geweldige theaterpersoonlijkheid ... Een heel sterke vrouw, die in staat is te vechten tegen haar lot … Superieur ironisch”(Max Arian, september 2017, Theaterkrant★★★★)

“... Diepgang en humor in een onewomanshow ... Ekaterina Leventals aanwezigheid op onze podia dient een wezenlijk Nederlands belang.” (Francois van den Anker, september 2017, Place de L’Opera)


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.