Sat 9 Apr SPEELCONCERT VOOR DREUMESEN “DOE JE MEE?” - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 09:30 uur
Het Van Cappellenhuis

Met KRULMUZIEK, bestaand uit Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházkova (altviool), Sebastiaan van den Bergh (cello) en Félice van der Sande (diverse instrumenten, zang en teksten)

Geniet met je dreumes (1,5-2,5 jaar) van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over poesje mauw en je neus en spelen we kiekeboe op de muziek van Beethoven. De dreumesen dansen en spelen op het grote kleed mee op betoverende strijkmuziek van Bach, Vivaldi en Rameau, dichtbij de muzikanten. Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

Muzikanten Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházkova (altviool) en Sebastiaan van den Bergh (cello) hebben alle drie hun sporen verdiend in verschillende ensembles, in orkesten en het lesgeven aan jonge kinderen en vinden elkaar in deze prachtige strijkersbezetting.

Multi-muzikant Félice van der Sande, tevens ervaren Muziek op Schootspecialist, voegt tijdens de voorstellingen nog veel andere instrumenten toe. Daarnaast schrijft Félice eigen liedjes en arrangementen die ouders en kinderen samen mee kunnen zingen bij het concert. Kenmerkend voor veel liedjes van Krulmuziek zijn de verwijzingen naar klassieke werken, zoals een mix van het komische ‘Kattenduet’ van Rossini met Poesje mauw, of het lied ‘Neus’ in arrangement met de Bourée van Bach.

Félice heeft de rol om met kinderen samen te spelen en ze aan te moedigen met in de handen klappen, voeten stappen of met het spelmateriaal mee te doen met de muziek

Entree € 5,- per volwassene en € 5,00 per kind., incl drankje.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.