Sun 24 Mar Vigorosa en Zijlstra 24 maart 2019 - Koog 30 Zuid-Scharwoude - Zuid-Scharwoude (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 14:30 uur
Koogerkerk

'De zee, ziel & de stem' door Vigorosa & Zijlstra & musici

Geïnspireerd door de speciale gastzanger en trompettist Jeroen Zijlstra, heeft dirigente Saskia Diel voor Vrouwenkoor Vigorosa & musici het nieuwe programma getiteld: ‘Zee, Ziel & de Stem’ samengesteld. Zijlstra won in 2002 de Annie M.G.Schmidt-prijs voor het beste theaterlied met Durgerdam slaapt. 

Vigorosa, musici en Zijlstra nemen u mee op reis rond de wereld. 
De reis gaat naar Japan, Corsica maar ook naar o.a. Amerika waar er een uitstapje naar de Jazz wordt gemaakt. Door Jeroen Zijlstra blijven we ook op eigen bodem met Nederlandstalig werk van zijn hand. Jeroen Zijlstra zingt drie nummers uit zijn nieuwe programma Nieuws van twee kanten. De zangeressen van Vigorosa begeleiden hem daarbij als zingende nonnen, zeemeerminnen en engelen! Op zijn beurt speelt Jeroen Zijlstra als trompettist mee met de liederen van Vigorosa.

Zoals altijd verzorgen de musici de begeleiding en instrumentale intermezzi. Onze musici zijn: Jan Doedens: accordeon en piano, Klaas Doedens: contrabas en elektrische bas en Geert Hoes: gitaar, viool en panfluit.

Het concert wordt afgesloten met Breek, een lied van Jeroen Zijlstra, voor vierstemmig koor gearrangeerd door Jetse Bremer.
www.vigorosa.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.