Sat 25 Jun Jongenskorenfestival Hofkerk - Hofmeijerstraat 1 - Oldenzaal (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 11:00 uur
Hofkerk

Jongenskoren uit Den Haag, Utrecht, Sneek en Oldenzaal zingen tijdens het Jongenskorenfestival Boys, keep on singing! zaterdag 25 juni 2022 in Oldenzaal. De koren zullen in verschillende leeftijdsgroepen de hele dag optredens en concerten verzorgen in Cultureel Centrum De Hof, de Plechelmusbasiliek en de nieuwe Muziekkoepel.

Het ochtendprogramma is van 11.00 uur tot 12.30 uur in Cultureel Centrum de Hof en begint met een pitch over het belang dat juist jongens gaan zingen door sopraan Claudia Patacca. Daarna volgt een Warming Up met Marleen Everink en een Sing Along met Mariette Effing waarbij iedereen mag meezingen. Hierna volgen optredens van de jongste jongens van het Stadsjongenskoor Oldenzaal en het Utrechts Jongenskoor. Na de lunch zijn er van 14.30 uur tot 15.30 uur optredens van Stadsjongenskoor & Jongemannenkoor Oldenzaal, het Jongenskoor & Jongemannen Utrecht en het Martini Jongenskoor Sneek (mannenensemble).Optredens in de Hofkerk Oldenzaal.

Dit toegangsbewijs geeft toegang tot alle optredens in de Hofkerk op zaterdag 25 juni 2022, om 11.00-12.40 en om 14.30-15.30 uur.

Begunstigers betalen vrijwillig € 10 meer en geven daarmee het festival een extra steun in de rug.

Toegang € 5,00 | begunstigers € 15 | t/m 14 jaar gratis

www.boyskeeponsinging.com


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.