Sat 25 Jun Jongenskorenfestival Plechelmus Afterglow - Plechelmusbasiliek en Muziekkoepel - Oldenzaal (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 16:00 uur
Plechelmusbasiliek en Muziekkoepel

Jongenskoren uit Den Haag, Utrecht, Sneek en Oldenzaal zingen tijdens het Jongenskorenfestival Boys, keep on singing! zaterdag 25 juni 2022 in Oldenzaal. De koren zullen in verschillende leeftijdsgroepen de hele dag optredens en concerten verzorgen in Cultureel Centrum De Hof, de Plechelmusbasiliek en de nieuwe Muziekkoepel.

Van 16.00-17.00 uur is er en groot concert in de Plechelmubasiliek waarbij naast de verschillende koren uit Oldenzaal, Sneek en Utrecht ook het Haags Matrozenkoor en Mannenensemble Esquire uit Oldenzaal een optreden verzorgen.


Vanaf 19.00 uur is er een Afterglow bij de nieuwe Muziekkoepel in Zuid Berghuizen. Dan kan het publiek onder het genot van een hapje en drankje genieten van optredens door de jongemannen en mannenensembles van de diverse jongenskoren

Met deze combikaart bezoekt u het Slotconcert in de Plechelmusbasiliek (16.00-17.00 uur) en kunt u bij Boerderij Stakenboek (Burg. Wallerstraat 115) een stoel afhalen voor de Afterglow in en bij de Muziekkoepel (18.00-21.00 uur)..

NB: geen glaswerk mee het grasveld bij de muziekkoepel op nemen!

Combikaart Plechelmusbasiliek en stoel Afterglow Muziekkoepel € 15,00 | begunstigers € 25,00

Begunstigers betalen vrijwillig € 10 meer en geven daarmee het festival een extra steun in de rug.

www.boyskeepinsinging.com


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.