Sun 23 Dec Kerstconcert in Concertserie Sparrendaal - Hoofdstraat 89 - Driebergen (archief)
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Raadszaal Buitenplaats Sparrendaal

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen biedt in het seizoen 2018-2019 een podium aan bijzondere concerten van hoge kwaliteit. Dat varieert van romantische muziek tot Tango en van ‘n kerstconcert tot familieconcert. Rode draad is dat de saxofoon altijd een rol in de muziek speelt. Kom vooral luisteren en ontdek de veelzijdigheid van dit instrument en de schoonheid van dit monument!

Pieken tijdens een Kerstconcert – Met drie vrouwen aan de Top!

Wat gebeurt als je drie ambitieuze talentvolle vrouwen op het podium zet en ze hebben alledrie hetzelfde doel, de Top bereiken! Ze hebben niet veel tijd meer om voor het nieuwe jaar boven aan de hitlijst te staan. Dit doen ze niet met een schreeuwende popsong maar met een theatraal klassiek optreden.

Met muziek van o.a. Scott Joplin, Francaix, Poulenc maar ook een echte Jingle Bell Rock zal in deze voorstelling niet ontbreken.

Het wordt vechten geblazen. Ellebogen worden hierin niet geschuwd en de virtuositeit wordt niet onder de stoelen geschoven. Wie is er het best? Wie speelt het mooist? Wie bereikt er voor het einde van het jaar de top?

Aubrey Snell ( www.aubreysnell.com ) gaat tijdens dit concert een samenwerking aan met Beth & Flo ( www.bethenflo.nl )

Toegang € 25
Tot 7 december vroegboekkorting € 20

 


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.