Vr 30 mar Jubileumuitvoering Johannes Passion J.S. Bach - Kerkstraat - Eersel (N.B.) (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:15 uur
St.-Willibrorduskerk

Johannes Passion J.S. Bach

Op 30 maart voert Het Kempisch Kamerkoor voor het elfde opeenvolgende jaar de Johannes Passion uit.

Solisten zijn:

Sopraan-Mariana Pimenta; Evangelist-Jan van Elsacker; Altus-Aleksan Chobanov; Christus-Hubert Claessens; Bas-aria’s Marcel van Dieren: Viola da Gamba- Ralph Rousseau

St.-Willibrorduskerk Eersel (N.B.); Goede Vrijdag 30 maart; aanvang 20.15 uur.

Johannes Passion J.S.Bach (BWV 245)

​Op Goede Vrijdag 30 maart voert het Kempisch Kamerkoor voor het elfdeopeenvolgende jaar de Johannes Passion van Bach uit.Het koor wordt ondersteund door Concerto Barocco en staat onder leiding vanCees Wouters. Deze uitvoering wordt niet voor niets dé Johannes van het zuiden genoemd.

Sopraan-Mariana Pimenta; Evangelist-Jan van Elsacker; Altus-AleksanChobanov; Christus-Hubert Claessens; Bas-aria’s Marcel van Dieren: Viola da Gamba- Ralph Rousseau

Zelfs deze elfde uitvoering is geen herhaling van de voorgaande keren.Nieuwe inzichten uit de muziekliteratuur geven elke volgende uitvoering verdieping, verbreding en nieuwe accenten op bijzondere passages uit deze pure barokmuziek. O.l.v. Cees Wouters wordt door het koor, barokorkest Concerto Barocco en de gerenommeerde baroksolisten gezocht naar de authentieke barokklank om de beleving zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering te brengen. Bent u een liefhebber of komt u voor de eerste keer? Het is een must om deze uitvoering eens in uw leven gehoord te hebben!

Kaarten zijn te bestellen via: www.kempischkamerkoor.nl

Passie Menu
Combineer het Johannes Passion Jubileumconcert met een Passie Menu! Ook dit jaar kunt u weer genieten van een heerlijk Passie Menu, in drie eetgelegenheden aan de Markt in Eersel: Restaurant de Bengel, Restaurant ’t Menneke en Dinee-café Veertien.

Datum Goede Vrijdag 30 maart 2018
Aanvang tussen 17.30 uur - 19.45 kunt u dineren (laatste reservering om 19.00 uur)
Passiemenu’s à € 25,- p.p. (2-gangenmenu incl. 1 consumptie)
Aanmelden via de website (U kunt daar ook zien wat er op het Passie Menu staat)

www.kempischkamerkoor.nl


Recensies

Er zijn nog geen recensies.