Wed 13 Apr Matthaus Passion woe 13 apr 2022 - Kerkstraat 3 - Oud Gastel (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 19:00 uur
Laurentiuskerk

J.S. Bach | Matthäus Passion | De uitvoeringen van Bachs Matthäus Passion in Oudenbosch hebben inmiddels een gedegen reputatie opgebouwd bij 'Kenner und Liebhaber'. Allereerst is dit te danken aan de voortreffelijke muzikale prestaties van dirigent Geert van den Dungen en zijn Bachkoor Brabant, maar ook aan de goede akoestiek van de Laurentiuskerk in Oud Gastel, waar de uitvoering plaatsvindt.

UITVERKOCHT

Solisten
Adriaan De Koster - Evangelist
David Visser - Christus
Elvire Beekhuizen - sopraan
Oscar Verhaar - countertenor
Sebastiaan Brouwer - tenor
Joep van Geffen - bas

Bachkoor Brabant
Kinderen van de Kooracademie Breda
Barokorkest Florilegium Musicum

Algehele leiding: Geert van den Dungen

De uitvoering vindt plaats op woensdag 13 april 2022. Aanvang stipt om 19.00 uur. Betalingsbewijzen zijn beschikbaar vanaf € 39,50. Meer informatie over kaartverkoop en solisten vindt u op www.matthausoudenbosch.nl.

Kunt u geen betalingsbewijs kopen?
Lukt het niet om het betalingsbewijs van uw keuze te kopen? Dan kan het zijn dat de kaartsoort van uw keuze is uitverkocht; het ligt vrijwel nooit aan het ticketingsysteem zelf. Wij raden u aan het later nog eens te proberen omdat er soms ook plaatsen vrijkomen. Lukt het dan nog niet, probeert u in dat geval een andere kaartsoort te kopen. Vragen of problemen? Stuur een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889.

Heeft u betaald, maar u krijgt niet binnen enkele minuten uw betalingsbewijs?
Dat kan verschillende oorzaken hebben; meestal hebben die te maken met beveiliging. Als u uw betalingsbewijs niet heeft ontvangen maar u heeft wel betaald, stuur dan een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889. Wij sturen dan uw betalingsbewijs / bewijzen alsnog toe.

Vriendenbijdrage
U kunt via Podiumplein ook uw jaarlijkse Vriendenbijdrage à € 15 betalen, apart of tegelijk met de aanschaf van uw betaalbewijzen voor de uitvoering van de Matthäus Passion.

Zie hieronder voor de kaartverkoop. Open het menu door rechts op het v-teken te klikken en koop uw betaalbewijzen in de door u gewenste categorie.

LET OP: door de grote belangstelling voor deze uitvoering kunnen wij op dit moment niet meer garanderen dat u naast elkaar kunt zitten. Uiteraard proberen we dat wel zoveel mogelijk te doen.

Met vragen over deze uitvoering kunt u zich wenden tot Stichting Matthäus Passion Oudenbosch, E-mail: penningmeester@matthausoudenbosch.nl (voor vragen over bestellingen en betalingen), E-mail: info@matthausoudenbosch.nl (voor algemene vragen).


Recensies

Er zijn nog geen recensies.