Wed 5 Apr Matthaus Passion woe 5 april 2023 - Saint Louisplein 50 - Oudenbosch
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 19:00 uur
Kapel Saint Louis

J.S. Bach | Matthäus Passion | De uitvoeringen van Bachs Matthäus Passion in Oudenbosch hebben inmiddels een gedegen reputatie opgebouwd bij 'Kenner und Liebhaber'.


 

Allereerst is dit te danken aan de voortreffelijke muzikale prestaties van dirigent Geert van den Dungen en zijn Bachkoor Brabant.

Solisten | worden binnenkort bekend gemaakt
Bachkoor Brabant
Barokorkest Florilegium Musicum
Algehele leiding: Geert van den Dungen

De uitvoering vindt plaats op 5 april 2023. Aanvang stipt om 19.00 uur. Betalingsbewijzen zijn beschikbaar vanaf € 42,50. Meer informatie over kaartverkoop en solisten vindt u op www.matthausoudenbosch.nl.

Kunt u geen betalingsbewijs kopen?
Lukt het niet om het betalingsbewijs van uw keuze te kopen? Dan kan het zijn dat de kaartsoort van uw keuze is uitverkocht. Wij raden u aan het later nog eens te proberen omdat er soms ook plaatsen vrijkomen. Lukt het dan nog niet, probeert u in dat geval een andere kaartsoort te kopen. Vragen of problemen? Stuur een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889.
 

Heeft u betaald, maar u krijgt niet binnen enkele minuten uw betalingsbewijs?
Dat kan verschillende oorzaken hebben; meestal hebben die te maken met beveiliging. Als u uw betalingsbewijs niet heeft ontvangen maar u heeft wel betaald, stuur dan een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889. Wij sturen u dan uw betalingsbewijs/bewijzen alsnog per e-mail toe.

Donateurs
Als donateur steunt u de stichting Matthäus Passion Oudenbosch, verkrijgt u een voorbespreekrecht voor volgend jaar, krijgt u de mogelijkheid om plaatsen aan te schaffen in het sponsorvak S en wordt u met uw gasten uitgenodigd om in de pauze met de andere genodigden uit het sponsorvak voor een ontvangst met koffie, thee of een glas wijn. U wordt donateur indien u € 140 doneert. Daarvoor heeft u recht op bijbestelling van maximaal drie kaarten à raison van € 52,50 in het sponsorvak. DEZE KAARTEN ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR/

Vriendenbijdrage
Als vriend steunt u de stichting Matthäus Passion Oudenbosch en verkrijgt u een voorbespreekrecht voor volgend jaar. U wordt vriend indien u € 25 per huishouden betaalt.
U kunt via Podiumplein ook uw jaarlijkse Vriendenbijdrage à € 25 betalen, apart of tegelijk met de aanschaf van uw betaalbewijzen voor de uitvoering van de Matthäus Passion.

Verkoop betalingsbewijzen
Zie hieronder voor de kaartverkoop. Open het menu door rechts op het v-teken te klikken en koop uw betaalbewijzen in de door u gewenste categorie. Nadat u uw aankoop in het winkelwagentje heeft geplaatst kunt u uw overige kaarten aankopen.
Als u geen of minder kaarten dan gewenst kunt kopen voor de betreffende rang zijn er geen of onvoldoende kaarten meer beschikbaar.

Met vragen over deze uitvoering kunt u zich wenden tot Stichting Matthäus Passion Oudenbosch, E-mail: penningmeester@matthausoudenbosch.nl (voor vragen over bestellingen en betalingen), E-mail: info@matthausoudenbosch.nl (voor algemene vragen).


Toegang € 140,00 per kaartje