Wed 8 Apr Matthaus Passion woe 8 apr - Torenplein 1 - Wouw (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 19:00 uur
Lambertuskerk

De uitvoeringen van Bachs Matthäus Passion in Oudenbosch hebben inmiddels een gedegen reputatie opgebouwd bij 'Kenner und Liebhaber'. Allereerst is dit te danken aan de voortreffelijke muzikale prestaties van dirigent Geert van den Dungen en zijn Bachkoor Brabant, maar ook aan de goede akoestiek van de Lambertuskerk in Wouw, waar de uitvoeringen plaatsvinden wegens verbouwing in Oudenbosch.

Met vragen over deze uitvoering kunt u zich wenden tot Stichting Matthäus Passion Oudenbosch, E-mail: penningmeester@matthausoudenbosch.nl (voor vragen over bestellingen en betalingen), E-mail: info@matthausoudenbosch.nl (voor algemene vragen).

De bezetting wordt gecompleteerd door jongens van het Sacramentskoor Breda en barokorkest Florilegium Musicum.

Solisten
Adriaan De Koster - Evangelist
David Visser - Christus
Elvire Beekhuizen - sopraan
Daniël Elgersma - altus
Stephan Adriaens - tenor
Jussi Lehtipuu - bas

Bachkoor Brabant
Jongens van het Sacramentskoor Breda
Barokorkest Florilegium Musicum

Algehele leiding: Geert van den Dungen

De uitvoering vindt plaats op woensdag 8 april 2020. Aanvang stipt om 19.00 uur. Betalingsbewijzen zijn beschikbaar vanaf € 32,50. Meer informatie over kaartverkoop, solisten en lokale Matthäusmenu’s vindt u op www.matthausoudenbosch.nl.

Kunt u geen betalingsbewijs kopen?
Lukt het niet om het betalingsbewijs van uw keuze te kopen? Dan kan het zijn dat de kaartsoort van uw keuze is uitverkocht; het ligt vrijwel nooit aan het ticketingsysteem zelf. Wij raden u aan het later nog eens te proberen omdat er soms ook plaatsen vrijkomen. Lukt het dan nog niet, probeert u in dat geval een andere kaartsoort te kopen. Vragen of problemen? Stuur een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889.

Heeft u betaald, maar u krijgt niet binnen enkele minuten uw betalingsbewijs?
Het kan gebeuren dat u uw betalingsbewijs niet binnen enkele minuten ontvangt. Dat kan verschillende oorzaken hebben; meestal hebben die te maken met beveiliging. Als u uw betalingsbewijs niet heeft ontvangen maar u heeft wel betaald, stuur dan een mail naar service@podiumplein.nl. U kunt ook bellen: +31 (0)6 4910 8889. Wij sturen dan uw betalingsbewijs / bewijzen alsnog toe.

Vriendenbijdrage
U kunt via Podiumplein ook uw jaarlijkse Vriendenbijdrage à € 15 betalen, apart of tegelijk met de aanschaf van uw betaalbewijzen voor de uitvoering van de Matthäus Passion.

Zie hieronder voor de kaartverkoop. Open het menu door op het V-teken te klikken en koop uw betaalbewijzen in de door u gewenste categorie.

EERSTE RANG IS UITVERKOCHT!


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.