Sun 15 Apr Benefietconcert Jonathan Center Tirana - Hofmeijerstraat 1 - Oldenzaal (archief)
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Hofkerk

Op zondag 15 april om 15:00 uur geeft het Stadsjongenskoor een Benefietconcert in de Hofkerk. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het Jonathan Center Tirana.

Het Jongemannenkoor Oldenzaal gaat van 27 – 30 april op concertreis naar Albanië. Ze geven dan o.a. concerten in Tirana en Shkodra. De jongemannen ondersteunen met hun reis naar Albanië ook een goed doel, het Jonathan Center. Dit is een dagopvang in Tirana voor kinderen met Down Syndroom. Het Center helpt kinderen en hun ouders op allerlei manieren: ondersteuning met lezen, schrijven, therapie en leren werken. In het Jonathan Center wordt ook muziektherapie gegeven en ze hebben sinds dit jaar ook hun eigen band. Het Jonathan Center heeft nog maar beperkte middelen en vaardigheden. Daarom wil het Stadsjongenskoor graag een bijdrage leveren.Het Jongemannenkoor zal de opbrengst van dit concert op zaterdag 28 april tijdens een concert in het Jonathan Center in Tirana overhandigen.

Tijdens dit concert zullen alle koren van het Stadsjongenskoor van zich laten horen en kunnen we ook enkele instrumentale optredens van de koorleden verwachten.

M.m.v. Dennis Vallenduuk piano en orgel

Algehele leiding Mariette Effing
Aanvang 15:00 uur; einde ca 16:30 uur
Toegang € 10 / kinderen t.m. 18 jaar gratis

Kijk voor alle informatie op stadsjongenskoor.nl.

 


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.