Thu 13 Jun Swingin’ Paris - Stresemannplaats 8, Rotterdam - Rotterdam
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Cultureel Centrum Romeynshof

Rond 1930 is Parijs is in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren in Swingin’ Paris samen het leven als nooit te voren! Zanger/trompettist Michael Varekamp neemt je na het succes met zijn bluesy stemgeluid mee door de straten van het bruisende Parijs van weleer.

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet en rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!) maakt het feest compleet.

In Swingin’ Paris  toveren The Legends Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als La vie en rose en C’est si bon klinken tot in de kleine uurtjes.

Met medewerking van: Michael Varekamp, trompet/vocals | Tess Merlot, vocals | Wiboud Burkens, toetsen | Harry Emmery, bas | Erik Kooger, drums


Toegang € 7,50 per kaartje