Fri 20 Sep Old Forest Jazz met The Ghost, the King and I - Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch - Oudenbosch
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Tuinkamer De Witte Villa

Vrijdagavond 20 sep is het tijd voor Jazz in de Witte Villa in Oudenbosch. Een heerlijk swingend jazzconcert met een drankje na afloop om meteen gezellig bij te praten. De ideale vrijdagavond, zoals jullie dat van ons gewend zijn! Deze keer Old Forest Jazz met The Ghost, the King and I – The Music of George Gershwin.

De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. NB. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Old Forest Jazz! Dat betekent jazz in de Witte Villa in Oudenbosch.
Een heerlijk swingend jazzconcert met een drankje na afloop om meteen gezellig bij te praten.
De ideale vrijdagavond, zoals jullie dat van ons gewend zijn!

Old Forest Jazz met The Ghost, the King and I – The Music of George Gershwin

Op vrijdagavond 20 september 2024 komt het legendarische trio ‘The Ghost, The King and I’ met Rob van Bavel (piano) Frans van Geest (bass) en Vincent Koning (gitaar) in de serie Old Forest Jazz concerten in Oudenbosch.

Naar aanleiding van het 15-jarige jubileum van dit trio is onlangs de CD ‘We got Rhythm’ (the music of George Gershwin) verschenen; de muziek is een combinatie van eigen arrangementen van enkele standards van George Gershwin, maar ook de wat meer klassiekere werken zoals de 3 Preludes, de Piano arrangements en zelfs delen van de Rhapsody in Blue!

Het trio staat bekend om zijn virtuoze samenspel en vooral de swing, geïnspireerd door de drumloze trio’s van Oscar Peterson, Nat King Cole en Art Tatum (uiteraard met moderne invloeden).

Locatie 
Het concert vindt plaats in de Witte Villa aan de Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch.  De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. Het concert is zonder pauze en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten. NB. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan de Noviciaatlaan (tegenover nummer 10). Je loopt dan door het parkje in 1 minuut zo naar de Witte Villa.

Wil je er een compleet uitstapje van maken dan kun je na het concert genieten van een diner bij Villa D’este. Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 726 996.
Voor een compleet weekend weg kun je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

www.cultuuroudenbosch.nl