Wat kun je als bezoeker allemaal vinden en hoe werkt het?

Een inspirerend concert?
Een ontroerende opera?
Een filtsend optreden?
Een gave productie?

Vind met Podiumplein.nl een concert of voorstelling bij jou in de buurt. Koop online je kaarten, betaal via iDEAL en je krijgt je online kaarten direct via de mail  toegestuurd.
Klik hier om je te registeren als bezoeker. Je kunt ook als gast kopen; registreren is dan niet nodig.

Zoeken

Gebruik de uitgebreide zoekfunctie van Podiumplein.nl om een concert of voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Ga naar de betreffende pagina en koop online je kaarten.

Een concert gevonden via een nieuwsbrief, e-mail of sociale media?

De meeste bezoekers van concerten, voorstellingen en uitvoeringen ontvangen deze informatie rechtstreeks via een nieuwsbrief, e-mail of social media. Meestal krijgen zij een directe link naar de pagina van het betreffende optreden. Op die pagina koop je dan direct je online kaarten.
 

Kaartjes kopen

In een paar overzichtelijke stappen heb je je online kaarten voor een concert of voorstelling via de e-mail in huis.  Registreer je hier als bezoeker of als je al een account hebt, log in. Als je nog geen account hebt kun je je ook registreren en inloggen tijdens het kopen van de online kaarten.
Wil je of kun je je niet registreren, dan kun je je online kaarten ook als Gast kopen. Uiteraard moet je dan wel je e-mailadres opgeven, anders kunnen we de kaarten niet toezenden.

  • selecteer de concerten die je wilt bezoeken
  • klik op kaarten en volg de stappen
  • als de betaling is afgerond ontvang je de online kaarten direct per mail.

De online kaarten zijn voorzien van een naam en uniek nummer en alle gegevens die je nodig hebt. Print de kaarten en neem ze mee naar het concert of voorstelling of toon ze op je mobiel of tablet.

NB het komt soms voor dat de mail met online kaarten in je spamfilter of map ongewenste mail verdwijnt. Om deze kans kleiner te maken kun je het e-mailadres van Podiumplein: service [at] podiumplein.nl (vervang [at] door @ zonder spaties) opnemen in je adresboek of de map contactpersonen. Laat het ons direct weten als je je online kaarten niet binnen enkele minuten hebt ontvangen. Wij sturen je dan alsnog je kaart(en) toe.

Heb je problemen met het ontvangen van je online kaarten? Neem contact op met Team Podiumplein: service [at] podiumplein.nl (vervang [at] door @ zonder spaties). Bellen kan ook: +31 (0)6 4910 8889. We helpen je altijd zo snel mogelijk, zodat je op tijd je online kaarten in huis hebt!

Wat kun je allemaal vinden en hoe werkt het?

Overige service van Podiumplein

Podiumplein is naast een fraai en praktisch hulpmiddel voor online kaartverkoop en alles wat daarbij komt kijken ook een service-instelling met een breed aanbod. Zo verzorgen we op aanvraag:

• workshops en cursussen op het gebied van bestuur en beleid in de podiumkunsten
• het begeleiden van koren, orkesten, hun besturen en artistieke leiding naar een gedegen meerjarenbeleid
• projectontwikkeling en de bijbehorende fundraising
• het begeleiden van professionele musici bij een (betere) ontwikkeling van hun carrière

In onze werkwijze gaan we uit van de vaardigheden die al aanwezig zijn. Deze versterken en ontwikkelen we en de minder goede kanten dringen we terug. We doen dit in een voortdurende dialoog met onze opdrachtgevers. Ons aanbod ontwikkelen we geheel op maat, afhankelijk van de vraag van de klant.

Kosten
Omdat we op maat werken is het lastig om een indicatie van de kosten voor een project te geven. Nadat we uitvoerig met een potentiële opdrachtgever hebben gesproken, stellen we een projectplan op met een bijbehorende begroting. Na akkoord is dit het kader van de kosten. De begroting wordt alleen gewijzigd na een gezamenlijk akkoord.

Informatie
Als je belangstelling hebt voor de overige service van Podiumplein, stuur dan een bericht naar service [at] podiumplein.nl (vervang [at] door @ zonder spaties) of bel +31 (0)6 4910 8889 (Team Podiumplein).

Wat kun je allemaal vinden en hoe werkt het?

Op podiumplein.nl tref je een grote groep uitvoerders en bezoekers van de podiumkunsten. Wil je als bedrijf juist die grote groep van cultural creatives bereiken? Adverteer dan op Podiumplein.nl. Voor meer informatie en de tarieven neem je contact op met:

Team Podiumplein
service%podiumplein.nl (vervang % door @)
+31 (0)6 4910 8889