Thu 4 May ‘Verkeedr Verbonden’ Groningen - Oude Boteringestraat 33 - Groningen (archief)
{alt_text}
Aanvang 21:00 uur
Doopsgezinde Kerk

Zingend, klappend, schreeuwend, soms fluisterend, soms swingend, verkennen we de kracht van taal in kleine en grote conflicten. ‘Verkeedr verbonden’, de nieuwe muzikale voorstelling van het koor van het 4 Mei-Projekt, toont de kracht en betekenis van taal in al haar facetten.

Het programma is gevarieerder dan ooit; Het ritmische Verzet van componist Ronald Poelman op een gedicht van Remco Campert. De stampende aanklacht tegen de ‘roar of war’ in Advance Democracy van Benjamin Britten met een tekst van Randall Swingler. Het swingende jazzy Words van Anders Edenroth.

Op het programma staan twee werken van onze eigen dirigent Robert Ramaker. Dichter Sylvia Dragtstra, ook sopraan in het koor, maakte de tekst voor zijn compositie "De Schaduw van Woorden". Dit werk, speciaal voor ‘Verkeedr Verbonden’ gemaakt, gaat op 4 mei in de Doopsgezinde Kerk, Groningen in première.

Ook de compositie van Ronald Poelman, Verzet, wordt voor het eerst uitgevoerd. 

Dirigent: Robert Ramaker
Piano: Beatriz Galán
Regie: Niels Smit Duyzentkunst

Kaarten zijn ook aan de zaal te koop en alleen via pinbetaling af te rekenen. Toegangskaart 'Stadjerspas' is alleen geldig bij vertoon van Stadjerspas aan de kassa.
Bekijk het volledige programma op onze website. 


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.