Sat 14 Dec Roden Girl Choristers &  Wishful Singing - Kerkdreef 2 - Rotterdam (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:15 uur
Hillegondakerk

Kerstconcert met de Roden Girl Choristers & Wishful Singing.

Het meisjeskoor, de Roden Girl Choristers, opgericht in september 2000, zet zich in voor het ontwikkelen van jong zangtalent en heeft inmiddels een klinkende reputatie verworven. Het koor heeft een bezetting van 20 à 25 meisjes in de leeftijd van 8-18 jaar. Geschoeid op Anglicaanse leest, wordt het koor geïnspireerd door het heldere, strakke, open klankidioom van de Engelse jongens- en meisjeskoren. Ook wat de repertoirekeus betreft vormt de Anglicaanse koortraditie een onuitputtelijke bron van inspiratie. 

De vijf klassiek geschoolde zangeressen van Wishful Singing combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, gepassioneerd in ieder gebaar en in iedere klank, avontuurlijk van begin tot eind. Wishful Singing verrast wereldwijd het publiek met hun zangkunst. De zangeressen werken veelvuldig en in allerlei verbanden samen met andere musici, artiesten en jong talent, zoals ook bij dit kerstconcert.

De online kaartverkoop voor dit concert eindigt op 14 december 2019 om 11.00 uur. Na dit tijdstip kunt u kaarten aan de kassa (à € 20,00) verkrijgen.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.