Sat 20 Jan Havenstad Collectief - Kerkdreef 2, 3054 GS - Rotterdam (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:15 uur
Hillegondakerk

Havenstad Collectief - 'Oud & Nieuw - Klassieke muziek in een nieuw jasje'

Lise de Munck (fluit), Jet Speetjens (hobo), Nynke Dijkstra (klarinet), Alexander Mues (saxofoon), Anneke Attema (contrabas), Damyan Vermaas (bastrombone), Duco Akkerman en Hans de Munnik (trompet)

Het Havenstad Collectief neemt u mee naar een andere wereld; een wereld waarin zowel oude als nieuwe muziek tot leven wordt gebracht. Het wereldbeeld en de verhalen van componisten worden opnieuw vertaald en op een nieuwe manier beleefd. Dit jonge Rotterdamse ensemble bestaat uit zeven Nederlandse musici: drie houtblazers, drie koperblazers en een contrabassiste.

De instrumenten zijn in de afgelopen jaren enorm doorontwikkeld, waardoor hun kleuren en karakters gebruikt kunnen worden om dieper in de muziek te duiken.

De muziek wordt door de musici zelf gearrangeerd, en regelmatig worden ook eigen composities uitgevoerd. Zij hebben elkaar leren kennen via/op het conservatorium in Rotterdam (Codarts) en hebben zowel individueel als in groepsverband lessen gevolgd bij musici van o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble.

Het Havenstad Collectief kijkt ernaar uit om u te verrassen, te inspireren en een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.