Sat 16 Dec Kerstconcert - Luci Serene & Camerata Delft - Kerkdreef 2, 3054 GS - Rotterdam (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:15 uur
Hillegondakerk

Kerstconcert met Luci Serene & Camerata Delft

Het thema is 'Timeless Christmas', een tijdreis door 15 eeuwen prachtige kerstmuziek, samengesteld door Andrew Clark.

Heleen Meijer (sopraan), Marie Anne Jacobs (alt), Emilio Aguilar Balbuena (tenor), Imre Rolleman (fluit), Quirine van Hoek (viool), Lotte Beukman (cello), Andrew Clark (clavecimber)

Van een Oud-Syrisch lied uit de 5e eeuw, via 11e eeuws Byzantium tot de Europese middeleeuwen, de barok, de klassieke tijd, de romantiek en onze moderne tijd.

De behoefte om de geboorte van Christus te vieren met muziek is van alle tijden en alle windstreken: u hoort de zangers in het Oud Syrisch, Latijn, Duits, Spaans, Frans, Engels, Noors, Grieks en natuurlijk ook Nederlands.

Pronkstuk van het programma is Buxtehudes ‘Das neugeborne Kindelein’. Hierin jubelen de engelen, want Jezus is gekomen om ons te beschermen tegen alle kwaad: het is tijd om te zingen!
En dat geldt ook voor het publiek, want we sluiten dit feestelijke kerstconcert af met enkele traditionele Carols waarbij u wordt uitgenodigd om mee te zingen.

Plaats: Hillegondakerk, Kerkdreef 2, 3054 GS Rotterdam | Aanvang: 20.15 uur | Kaarten aan de kassa € 24,00, voorverkoop online € 21,00, jongeren t/m 25 jaar gratis toegang.  Consumptie inbegrepen | Meer info op de website van Concertstichting Hillegersberg.
 

Van harte welkom!


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.