Sat 11 Feb Winterconcert Christelijk Regionaal Mannenkoor Deo Datus 11 feb 2017 IJsselstein - Touwlaan 36 - IJsselstein (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Grote zaal Kruispunt

​Winterconcert Christelijk Regionaal Mannenkoor Deo Datus
Op zaterdag 11 februari 2017 organiseert het Christelijk Regionaal Mannenkoor Deo Datus een winterconcert in samenwerking met een ensemble van drie IJsselsteinse solisten. In de comfortabele grote zaal van het Kruispunt worden composities uitgevoerd van o.a. Bizet, Dubois, Ventorini en Verdi.

​De bijzondere bezetting van dit concert is eigenlijk bij toeval ontstaan. In zijn zoektocht naar promotieconcerten, raakte het mannenkoor in gesprek met pianiste Lineke Lever, die het wel zag zitten een bijdrage te leveren aan de promotie van mannenzang in de regio. Een korte tijd later bleken ook sopraan Tamar Niamut en tenor Jeroen de Vaal bereid hun schouders onder dit project te zetten en een gelegenheids ensemble te willen vormen. Voor Deo Datus een hele eer èn uitdaging te mogen optreden met deze drie professionals uit IJsselstein. Een vluchtige inkijk in het concertprogramma toont een veelzijdige mix van zowel gezamenlijk als individueel optreden.

Prijs kaarten voorverkoop/reservering € 10. Kaartverkoop aan de zaal €15.

Alle toegangskaarten inclusief pauzedrankje.
Het Kruispunt is gelegen aan de Touwlaan 36 in IJsselstein.
Aanvang concert 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

www.crmdeodatus.nl

 


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.