Sun 27 Oct Hohe Messe 27 okt 2019 - Grote Noord 15 - Hoorn
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Koepelkerk

Johann Sebastian Bach | HOHE MESSE

Het is lang geleden dat in Hoorn de Hohe Messe van Johann Sebastian Bach werd uitgevoerd. We zijn dan ook heel blij dat we Collegium Musicum Traiectum bereid hebben gevonden hun tournee met dit grootse werk in Hoorn af te sluiten.

JOHANN SEBASTIAN BACH (1685-1750) | HOHE MESSE in b kl.t.
Collegium Musicum Traiectum Koor en Orkest
zondag 27 oktober | 15.00 uur | Koepelkerk Hoorn | Grote Noord 15

dirigent Gilles Michels (zie foto)
diverse solisten |  nnb; namen volgen spoedig

Toegangskaarten
Alle toegangskaarten bieden, voorafgaand aan het concert of in de pauze, een kop koffie of thee naar keuze.
Plaatsing in de kerk is vrij, behalve voor begunstigers en hun gezelschap (zie onder). Zij worden geplaceerd op de voorste rijen in de kerk. Ook bezitters van een luisterplaats (zie onder) hebben hun eigen plaats(en).

  • BEGUNSTIGERS: € 28; daarnaast kunnen begunstigers maximaal 4 andere begunstigerskaarten kopen (€ 24). Begunstigers en degenen voor wie zij begunstigerskaarten aanschaften krijgen een prominente plaats in het voorste vak in de kerk. Begunstigers kunnen tegen een sterk gereduceerde prijs het Festival Hoorn-Oude Muziek Nu 2020, met als titel HELDEN EN HELDINNEN! bijwonen. Zij worden als eerste geïnformeerd over de kaartverkoop.
  • NORMALE PRIJS: € 18 | € 14 (tot 18 jaar)
  • LUISTERPLAATSEN: € 12. Op deze plaatsen in de zijbanken (links en rechts) heeft u geen of matig zicht op de uitvoerenden, maar de klank en de kwaliteit van de uitvoering zijn er niet minder om.

Vriendenbijdrage
Met een jaarlijkse bijdrage van € 15 bent u al welkom als Vriend(in) van de Stichting Hoorn-Oude Muziek Nu. U kunt uw vriendenbijdrage aanschaffen tegelijk met uw online kaarten.

Koop uw online kaarten
Hieronder kunt u uw online kaarten kopen, ook verschillende kaartsoorten in één transactie. Open rechts het menu met het V-teken. U maakt uw eigen account aan met een actief e-mailadres (= gebruikersnaam) en een eigen wachtwoord. Vanuit uw winkelmandje kunt u verdergaan met uw aankopen. Als u klaar bent gaat u naar het betalingstraject met iDEAL. Na een geslaagde betaling ontvangt u uw online kaarten binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres. U kunt de online kaarten printen of tonen op uw mobiel of tablet.

Bij vragen over de aankopen via Podiumplein: service@podiumplein.nl of +31 (0)6 4910 8889


Toegang € 18,00 per kaartje