Sun 6 Jun De Zoete Inval Enkhuizen - adres volgt - Enkhuizen
{alt_text}
Aanvang 14:30 uur
gebouw volgt

HELDEN UIT HET ENKHUIZENS LIEDBOEK
De Zoete Inval Enkhuizen o.l.v. Danielle Janssen en Cor van Sliedregt

 

Muziekensemble De Zoete Inval speelt Hollandse anonieme instrumentale muziek uit de periode 1600 -1750, op eigentijdse wijze. De musici van dit ensemble bespelen bijzondere instrumenten als de draailier, nyckelharpa, strijkpsalter, concertina gecombineerd met gitaar, fluit, mandoline, viool, contrabas en kleine percussie. Inspiratie putten zij uit historische muziekboeken en handschriften, een schatkamer van destijds populaire melodieën die eeuwenlang niet tot klinken zijn gebracht, zoals het recent ontdekte Liedboek van Enkhuizen. De Zoete Inval geeft informatie over de instrumenten, de muziek en haar context.

Kaarten kopen
Ga voor het kopen van uw online kaarten hieronder naar het menu. Als u op het V-teken rechts klikt opent een lijst met kaartkeuzes. U kunt uw aankopen in het winkelmandje plaatsen en afrekenen of doorgaan met het kopen van kaarten. Onderaan deze concertpagina kunt u naar de pagina's van alle andere concerten in het festival.

Begunstigers betalen € 10 meer voor een concert en helpen de musici met een extra steun in de rug door deze coronatijd heen. Dank alvast voor uw bijdrage!

Terug naar www.oudemuzieknu.nl


Toegang € 30,00 per kaartje