Fri 4 Jun Openingsconcert Festival Hoorn-Oude Muziek Nu 2021 - Grote Oost 58 - Hoorn
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

FIJNBESNAARDE STEMMEN
oude en nieuwe muziek voor koor en gitaar

Het openingsconcert van het Festival Oude Muziek Nu 2021, 'HELDEN EN HELDINNEN', presenteert oude en nieuwe muziek voor koor en gitaar. Het onlangs opgerichte Hollands Collectief (artistieke leiding Elisabeth Blom) en veelzijdig gitarist Stefan Gerritsen werken samen in dit project dat al een aantal nieuwe composities voor deze prachtige combinatie heeft opgeleverd. Daarnaast klinkt een werk voor gitaar van de Nederlandse componist Henk Badings dat niet eerder werd uitgevoerd. We zijn als festival heel trots dat we dit schitterende programma in huis hebben!

Kaarten kopen

Ga voor het kopen van uw online kaarten hieronder naar het menu. Als u op het V-teken rechts klikt opent een lijst met kaartkeuzes. U kunt uw aankopen in het winkelmandje plaatsen en afrekenen of doorgaan met het kopen van kaarten. Onderaan deze concertpagina kunt u naar de pagina's van alle andere concerten in het festival.

Begunstigers betalen € 10 meer voor een concert en helpen de musici met een extra steun in de rug door deze coronatijd heen. Dank alvast voor uw bijdrage!

Terug naar www.oudemuzieknu.nl


Toegang € 35,00 per kaartje