Fri 10 Feb Hulst Bouwhuis vr 10 feb 2023 - Grote Oost 60 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Avontuur, opwinding en schoonheid | door het artiestenechtpaar Heleen Hulst (viool) en Gerard Bouwhuis (piano). Guus Janssen (orgel) verleent medewerking.

DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR VRIJDAG 10 FEBRUARI 2023
Kaarten gekocht voor 18 november 2022 blijven geldig, maar kunnen ook gerestitueerd worden.
As u voor 18 november al kaarten heeft gekocht wordt u hierover geïnformeerd.

Viool, vleugel en orgel

Heleen Hulst (viool) en Gerard Bouwhuis (vleugel) vormen sinds 1993 ook al een artiestenechtpaar, met een voorliefde voor werk uit de 20ste en 21ste eeuw. Voor deze gelegenheid treden ze als trio op met de even vermaarde organist, pianist en componist Guus Janssen. De drie laten graag nieuw licht schijnen op het ‘klassieke’ repertoire, waarbij Guus garant staat voor gewone én buitengewone klanken uit ons uit 1763/4 stammende Bätz orgel. Heleen studeerde viool bij Vera Beths aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en speelde als soliste bij onder meer het Radio Symphonie Orkest en London Sinfonietta. Pianist Gerard Bouwhuis is gespecialiseerd in eigentijds repertoire. Hij geeft recitals en is een veelgevraagd gast bij een bijzonder groot aantal ensembles en orkesten in Nederland. Guus Janssen bespeelt sinds het overlijden van Misha Mengelberg de vleugel in het ICP-orkest. Zijn composities worden onder meer uitgevoerd door het Mondriaankwartet, Ensemble Nieuw Amsterdams Peil en het Concertgebouw Orkest. We kunnen een veelzijdig, virtuoos en hier en daar grensverleggend concert verwachten met zowel klassieke als hedendaagse stukken.

Toegang
€ 22,50
Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Alle concerten hebben een pauze en starten om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Ga hieronder naar het aankoopmenu. Na afronding van de betaling ontvangt u de kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.
Geen kaarten ontvangen of een andere vraag ivm de kaartverkoop: service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

www.oosterkerkhoorn.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.