Sat 27 May de dansonderneming - Grote Oost 60 - Hoorn NH (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Op zaterdag 27 mei brengt De Dansonderneming de voorstellingen ’Stroom’ en ‘Seasons’ naar de Oosterkerk. Dat betekent een combinatie van moderne dans en live muziek op een zeer bijzondere locatie.

‘Stroom’ ging vorig jaar in première en wordt gedanst op een compositie voor solo-piano van Willem Woestenburg. Dansers en pianist dagen elkaar uit met een constant herhalen en doorbreken van patronen. 

‘Seasons’ staat al langer op het repertoire van de Dansonderneming (premiere in 2015) en is sindsdien op verschillende locaties uitgevoerd. Het stuk is de abstracte verbeelding van de vier seizoenen op een nieuwe versie van Vivaldi’s Vier Jaargetijden door Max Richter. Voel de lentekriebels, de zwoele zomer, de wervelende herfst en de winterkou en vier het leven. 

De voorstelling begint om 20.00 uur.
Toegang € 15

Ga hieronder naar het verkoopmenu en koop uw kaarten. Na een geslaagde betaling ontvangt u de kaarten op het door u gebruikte e-mailadres. U kunt uw kaart(en) op uw mobiel tonen of printen.
Lukt het niet meteen met de aankoop of heeft u uw kaarten niet ontvangen: stuur een mail aan service@podiumplein.nl of bel 06 4910 8889.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.