Thu 23 Dec Laetitia Gerards en Thomas Beijer 23 dec 2021 - Grote Oost 60 - Hoorn (NH)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Tijdloze liedkunst | Sopraan Laetitia Gerards, pianist Thomas Beijer.

Ook Thomas was al eerder in onze Huiskamer van Hoorn te horen én trad ‘toevallig’ op in dezelfde aflevering van Podium Witteman als Daniël Kramer. Het duo brengt een keuze uit hun onlangs uitgebrachte cd in de serie AvroTros Klassiek. Zelf noemen ze het tijdloze liedkunst en er komt tijdens het concert werk voorbij van onder anderen Alban Berg, Edvard Grieg, Francis Poulenc en Samuel Barber. Een verrassend repertoire van deze jonge en enthousiaste musici.

Toegang
€ 22,50

Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Alle concerten hebben een pauze en starten om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Vanzelfsprekend zullen wij alle dan geldende coronaregels in acht nemen. Een voorwaarde bij het boeken is dat u verklaart volledig gevaccineerd te zijn of bij aankomst een recente coronatest kunt tonen. Op het moment van publiceren gaan we ervan uit dat we maximaal 100 gasten per concert mogen ontvangen en dat afstand houden en reserveren verplicht is.

Ga hieronder naar het aankoopmenu. Na afronding van de betaling ontvangt u de kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.
Geen kaarten ontvangen of een andere vraag ivm de kaartverkoop: service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

www.oosterkerkhoorn.nl


Toegang € 22,50 per kaartje